De 6 stappen methode naar een bloeiend zorgbedrijf

Met dít stappenplan bouw je een zorgbedrijf op, zodat het voldoet aan alle eisen.

Als zorgprofessional weten wat je moet doen om kwalitatieve zorg te verlenen.

Alle informatie in één stappenplan, zodat je niet meer hoeft te zoeken naar de juiste kennis. 

Verzeker jezelf van een bloeiend zorgbedrijf!

Weten dat je de juiste stappen zet, zodat je voldoet aan alle eisen van de inspectie, belastingdienst en wet- en regelgeving. 

Alle juiste informatie zo verspreid! Waar moet ik in hemelsnaam aan voldoen?

Als jij kwalitatieve zorg wilt verlenen zonder alle kopzorgen, dan helpt het stappenplan voor een bloeiend zorgbedrijf om je bedrijf structureel zo op te bouwen dat je voldoet aan alle eisen. 

Uren googlen op het internet en nog geen stap verder

Dan maar wat vragen stellen op facebook en nog niets wijzer geworden. Bomen bos verhaal…..

Wat moet je nu doen om je bedrijf zo op te bouwen dat je structureel aan de eisen voldoet en dat je echt rust hebt aan je hoofd. 

Wat is nu de WTZa en de WKKGZ en waar moet je dan beginnen?

 

Ik heb goed nieuws voor je..

Met dit stappenplan weet je:

“In eerste instantie had ik nooit verder gedacht dan: “Oké, ik ga dan maar als zelfstandige zorgprofessional werken. Ik kies zelf mijn diensten en gaan met die banaan.”

Door het stappenplan zie ik dat ik mezelf tekort doe, want ik kan veel meer dan dat. Dit plan laat zien dat ik meer in mijn kracht mag gaan staan en mijn bedrijf mag opbouwen om kwalitatieve zorg te verlenen…. 

Ik heb meer kennis en kunde die ik nu niet benut als oproeper. Dit stappenplan geeft wel een perspectief om de ommezwaai te maken om mijn bedrijf structureel op te bouwen en te voldoen aan alle eisen.”

- Marit

Het is tijd om je bedrijf structureel goed neer te zetten, zodat je aandacht kunt geven aan je zorgvragers én voldoet aan alle eisen

Stap 1

Schrijf je in voor de cursus

Leer met een een simpel stappenplan wat er allemaal nodig is om te voldoen aan alle eisen van de wetgeving. 

Klik om onderstaande button en schrijf je in voor de online cursus. 

Stap 2

Ontvang alle gegevens

Je vult alle je gegevens in en betaalt voor de aanschaf van de online cursus. Je krijgt direct een e-mail opgestuurd met een link naar de cursus. 

Stap 3

Krijg een bloeiend zorgbedrijf

Door de video te kijken en het volledige stappenplan te volgen weet je precies welke stappen je moet zetten om een succes vol bedrijf op te zetten, zodat je voldoet aan alle eisen

Hi, ik ben Sabine Seijen ten Hoorn

Ik help zelfstandige zorg professionals met het verkrijgen van de juiste kennis, zodat je voldoet aan alle eisen en met een gerust hart kunt zorg verlenen.

Net als jij, dacht ik in het begin dat een klachten en geschillencommissie, een verzekering en opdrachten voldoende waren op te starten als zelfstandige. Tot ik controle kreeg van de belastingdienst en de Gezondheidsinspectie.

Ik wilde alles tot op de bodem uitzoeken, want als het mij niet duidelijk was, wie dan wel?

Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en nergens vond ik het juiste antwoord. Het heeft mij heel veel tijd gekost om eindelijk mijn zorgbedrijf op te zetten, zodat het aan alle eisen voldeed.

Maar wat als ik anderen kon helpen met een simpel stappenplan? Als ik ervoor kan zorgen dat alle informatie op één plaats staat en dat iemand zich niet meer zo onzeker  voelt, maar weet dat alles (juridisch) in orde is, zodat je zonder zorgen je passie kunt uitvoeren.

Ik heb meer dan tientallen deelnemers geholpen met het vinden van de juiste kennis en meer in je kracht te gaan staan.

En ik kan jou ook helpen om meer rust te creëren, omdat je weet dat jouw bedrijf op orde is.

“Voldoet mijn bedrijf aan wet en regelgeving? Hoe kan ik de financiële kant van mijn bedrijf efficiënter inrichten? En waar sta ik eigenlijk voor met mijn bedrijf?

Om antwoord te krijgen op deze vragen ben ik bij Sabine in het traject gestapt.

Het volgen van het traject heeft mij veel tijdswinst opgeleverd. Door de duidelijke structuur van het programma en het hebben van een stappenplan had ik duidelijke deadlines. Daarnaast heb ik er een nieuw netwerk van gelijkgestemde zelfstandige zorgprofessionals aan overgehouden.”

- Sarina Marlisa

Zij gingen jou voor

Dit ga je leren

Hoe je in 6 stappen een succesvol bedrijf opzet

Ik leer je om bij A te beginnen en bij Z te eindigen, door het volgen van een compleet stappenplan. 

 

Alles begint bij een goede basis, zonder een duidelijk doel doe je van alles maar bereik je heel weinig. 
Je doet alle tegelijkertijd en het brengt je nergens. 

 

Je krijgt uitleg over de WTZa en en WKKGZ, de eisen van de inspectie en wat zijn de eisen van de belastingdienst, zodat je stap voor stap je bedrijf zo kunt inrichten dat jij zonder zorgen kunt zorgverlenen. 


 

 

Wat je krijgt