Strategiegesprek

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek an nu een strategiegesprek!

Je bent klaar om echte stappen te zetten....

Dan kan ik je meenemen voor persoonlijke groei, bewustwording en samen zetten we een zorgbedrijf op wat echt bij je past. Maar voor je zover bent zullen we eerst met elkaar in gesprek gaan. Waar we eerst kijken wat je huidige situatie is, wat je nodig hebt en waar jij naar toe wilt. 

 

Ik vind het belangrijk dat ik tijdens het gesprek al informatie heb, zodat we echt kunnen kijken wat er bij je speelt. Daarom wil ik je vragen eerst het aanvraagformulier in te vullen. Zodra je hebt formulier hebt ingevuld, zal ik contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. 

"Don't worry about failure.

Worry about changes you will miss if you do not try!"