Over Sabine

Wie is Sabine? Wat is haar ervaring en waarom doet zij wat ze doet?

Hi,

Ik ben Sabine…


Woon samen met onze geweldige eigenwijze kat Mies en een tikkeltje eigenwijze man, waar ik ook mee getrouwd ben..De gemene deler in het hele huis is dat iedereen dus op zijn tijd eigenwijs kan zijn 😉

Vroeger altijd avonturier geweest en wilde van alles ontdekken in het leven, dit stond in de weg om mijn diploma te halen.

Ik ben altijd een avonturier geweest, wilde steeds nieuwe dingen ontdekken. Klinkt natuurlijk ontzettend leuk, maar het zorgde er ook voor dat ik me moeilijk aan 1 ding kon vastleggen een diploma halen was dus voor mij niet mijn prioriteit!

Ik was te druk met van alles en nog wat… Ik moest toch ook toch ik moest geld verdienen dus startte ik als telefoniste en groeide al heel snel door naar een zelfstandige functie als office manager…

 

Ik zat heel veel alleen en voelde mij super eenzaam…

2008

Iedereen heeft toch een passie? Dan moet ik die ook ergens hebben…

Besloot ik mijn leven om te gooien…

Vroeger wilde ik al verpleegster worden, onder de mensen zijn. Het contact met mensen én het regelen zit me (vanaf kleins af aan) in het bloed.

Op mijn 30e was ik klaar om te gaan studeren. Een baan in de zorg moest het worden, zonder twijfel. Het werd de opleiding Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg en later heb ik ook nog de opleiding tot Verzorgende IG gedaan.

Fast forward…

2016

Ik kom uit een ondernemersgezin en al heel lang had ik ook het idee om te gaan ondernemen.

In de zorg was ik op mijn plek, maar mijn lichaam liet me in de steek en het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon.

Dus ja, 1+1= is nog altijd 2 toch?

Whoopie… Ik startte dus als zorg ondernemer… Binnen no time had ik super leuke zorgvragen.

2018

Ik kreeg super veel vragen van andere ZZP’ers in de zorg over hoe je nu eigenlijk een zorg onderneming moet starten, hoe je nu moet voldoen aan de wet- en regelgeving in zorg.

In een notendop.. Ik besloot toen het Business & Zorg Basispakket aan te bieden, waar al heel snel bleek dat dit niet altijd voldoende te zijn dus sinds 2019 geef ik ook trainingen…

Ik vind het geweldig om andere zorg ondernemers tools en handvatten te geven om hun business vanaf de basis goed neer te zetten.

Leuke weetjes over mij:

Ik ben een enthousiasteling en hou van mensen, dieren en natuur je vindt mij dus ook regelmatig in het bos achter ons huis bij een mega tof meer…

Sporten wordt je moe van, dus daar doe ik niet aan… 

Het liefst…

maak ik mijn eigen kleding, want dan kan ik zelf kiezen welke stijl ik draag en kan ik afwijken van de rest van de mode!

Volg ik mijn passie en dat is zorg verlenen en andere zorgverleners helpen hun business op te zetten.

Liefs,
Sabine