Workshop

"Als zelfstandige zorgprofessional je inkomsten verdienen op een manier die bij je past. "

Volg de workshop op 20 mei: Vind je bedrijfsmodel en weten dat je niet voor verassingen komt te staan. 

Alle informatie in één workshop

Precies weten waar je moet beginnen.

Alle wettelijke en overige eisen op een rij.

"Zorgverlenen met eigen cliënten of opdrachtgevers! Waar moet ik beginnen? "

Het model dat je kiest bepaalt ook wat voor soort bedrijf je hebt en aan welke regels je moet voldoen. 

Als jij wilt zorgverlenen op jouw manier zonder alle kopzorgen, dan helpt de workshop: Vind je bedrijfsmodel die ik op 20 mei geef in Almere je met de juiste informatie. Zodat je precies weet waar je moet beginnen en een hele duidelijke keuze kunt maken via welk model je wilt werken. 

Zij gingen jou voor

Het is tijd om een keuze te maken hoe jij het liefst je geld verdient met de vorm van zorg verlenen die bij je past. Zodat je ook het bedrijf krijgt wat je graag wilt.

Boek je ticket

Via deze link kun je jouw ticket boeken. Er is plaats voor in totaal 8 deelnemers, dus als je erbij wilt zijn wees er dan snel bij. 

Volg de workshop

De workshop is op 20 mei aanstaande van 13:00 uur tot 16:30 in Almere in het inspiratiepakhuis. Daarna is er nog de gelegenheid om even na te praten. 

Krijg meer duidelijkheid

Na het volgen van de workshop, weet je precies wat elk bedrijfsmodel inhoudt en kun je écht een keuze maken over wat voor bedrijf jij wilt. 

Hi, ik ben Sabine Seijen ten Hoorn

Ik help zelfstandige zorgprofessionals met het verkrijgen van de juiste kennis, zodat je voldoet aan alle eisen en met een gerust hart kunt zorg verlenen.

 

Net als jij, startte ik in eerste instantie bij een grote instelling, maar merkte al snel dat ik daar niet gelukkig van werd. Ik wilde heel graag meer verdieping in mijn werk en werken op mijn manier. 

 

Maar ja, waar moest ik beginnen en hoe kom ik zelf aan klanten? Kan ik ook direct werken met een opdrachtgever of moet ik echt altijd werken via bemiddeling?

 

Het heeft mij heel veel tijd gekost om dat allemaal uit te zoeken, naast alle (wettelijke) eisen, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. 

 

Ik heb al mijn bevindingen gebundeld, zodat alle informatie op één plek staat en zelfstandige zorgprofessionals, zoals jij, alle juridische en bedrijfstechnische zaken in een keer kunt regelen. 

 

De workshop: Vind je bedrijfsmodel is daar een voorbeeld van. In één middag weten welk model bij je past en welke zaken je moet regelen, zodat je daarna zorg kan gaan verlenen op jouw manier. zonder kopzorgen. 

 

Ik heb meer dan tientallen deelnemers geholpen met het vinden van de juiste kennis en meer zelfvertrouwen hun zorgbedrijf te leiden. 

Continue het gevoel dat je meer of iets anders wilt...

Omdat je nog steeds niet weet waar te beginnen als het gaat om werken via PGB, niet gecontracteerde zorg, particuliere zorg, directe opdrachten. 

 

Je wilt heel graag dé manier van zorgverlenen vinden die bij jou past en precies weten waar je moet beginnen. Zonder je druk te hoeven maken over onverwachte eisen en de consequenties daarvan. 

 

Je wilt van te voren weten hoeveel je uitbetaald krijgt, of je voldoende inkomsten kan genereren en of met je het bedrijfsmodel dat jij in gedachte hebt wel voldoende werk kan krijgen. 

 

Dat is niet waarom je als zelfstandige bent gaan werken. Gelukkig hoeft dat ook niet. Het goede nieuws is dat je met “vind je bedrijfsmodel” alle informatie krijgt over welke vormen er zijn om geld te verdienen en wat je kunt doen om aan klanten te komen, zodat je precies weet waar je moet beginnen.

 

Tijdens de workshop op 20 mei 2022 van 13:00 uur tot 17:00 uur leer je: 

 

  • Welke bedrijfsmodellen er zijn en welke het beste bij jou past.
  • Wat je moet doen om aan klanten te komen.
  • Weten waar je aan moet voldoen (juridisch), zodat je niet meer voor verrassingen staat.
  • Via welke weg jij je inkomsten krijgt en waar je op moet letten. 
  • Zodat je een keuze kunt maken, zonder dat je voor verrassingen komt te staan. 

Wat je krijgt

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het je als je een bedrijfsmodel hebt gekozen en je komst opeens voor een dure verrassing te staan? Hoeveel aan energie kost het je als je je naar je werk moet slepen en er te weinig voldoening uit haalt? Als je klanten je geen energie geven, maar zuigen? Het verkeerde bedrijfsmodel kost je meer dan je denkt. De workshop daarentegen kost een stuk minder. Jouw investering:  414,– excl. BTW

Als je liever direct begint, zonder echt na te denken over wat je echt wilt en je niet te bekommeren over alle eisen en regelgeving en ‘je ziet wel waar het schip strandt.’ Dan is deze workshop niet voor jou. 

Een zorgbedrijf opzetten dat bij je past, dat kost nu eenmaal moeite.

Uitzoekwerk, zodat je daarna weet: “Ik kan mij richten op datgene dat ik het allerliefste doe, zorgverlenen. 

Via deze link kun je je ticket boeken. Er is plaats voor in totaal 8 deelnemers, dus als je erbij wilt zijn wees er dan snel bij. 

Na betaling krijgt je een bevestiging inclusief alle gegevens voor de locatie. 

Inloop is vanaf 12:30. 
Het programma start om 13:00 uur en we sluiten af om 16:30. Waar nog gelegenheid is om na te praten. 

Met alle informatie die je krijgt, kun je een keuze maken uit een model, zodat je een bedrijf kunt opbouwen wat bij je past. 

Je leert: 

  • Welke bedrijfsmodellen er zijn en welke het beste bij jou past.
  • Wat je moet doen om aan klanten te komen.
  • Weten waar je aan moet voldoen (juridisch), zodat je niet meer voor verrassingen staat.
  • Via welke weg jij je inkomsten krijgt en waar je op moet letten. 

Als je op deze datum niet kunt, dan kun je nu al een plekje reserveren voor de volgende workshop. 

Je wordt als eerste benaderd, zodat je direct een plek hebt. 
Vul dit formulier in, zodat je op de wachtlijst staat.